Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه احداث فاضلاب شهری نی‌ریز که در ۷ سال گذشته چراغ خاموش حرکت می‌کرد و روند پیشرفت آن کند بود تا یک ماه آینده سرعت می‌گیرد.

به گزارشخبرگزاری تسنیمازشیراز، نداشتن سیستم فاضلاب شهری در اغلب شهرهای استان فارس سبب شده که این امر همواره از مطالبات اصلیشهرستان‌های این استان باشد به گونه‌ای که در برخی از شهرها نظیر زرین‌دشت و لارستان نبود فاضلاب سبب بروز بیماری و بوی نامطبوع در محیط زندگی مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگونه که محمدعلی جلیلی مدیر اجرائی طرح‌های فاضلاب استان فارس در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: 87 شهر تحت پوشش اداره آبفای استان هستند که تنها 12 شهر فاضلاب دارند و برای 7 شهر نیز مطالعات احداث فاضلاب انجام شده البته این آمار غیر از شهر شیراز است.

چشم انتظاری 7 ساله مردم نی‌ریز برایفاضلاب

شهرستان نی‌ریز از جمله شهرهایی است که پروژه فاضلاب آن از سال 89 آغاز شده اما به دلیل مشکلات متعدد به سرانجام نرسیده استهمین امر سبب شده که مردم این شهرستان این موضوع را به عنوان یک مطالبه از طریق رسانه‌ها پیگیری کنند.

در شهریور 94 از سوی مسئولان آبفای استان فارس اعلام شد که بانک توسعه اسلامی با سرمایه‌گذاری 143 میلیون یورو نسبت به احداث تصفیه‌خانه در 6 شهر آباده، فیروزآباد، نی‌ریز، فسا، داراب و سپیداناقدام می‌کند. براساس آن گزارش شروع عملیات ابتدای سال 95 اعلام شده بود.

پس از اعلام آمادگی بانک توسعه اسلامی برای احداث فاضلاب‌های 6 شهرستاناستان فارساحداث فاضلاب شهری نی‌ریز در دو بخش دولتی و توسط بانک توسعه اسلامی پیگیری می‌شود.به گفته احمد شکوهی مدیر آبفای شهرستان نی‌ریز در بخش دولتی 2800 متر از خط انتقال و 4 کیلومتر از شبکه جمع‌آوری فاضلاب اجرا شده و 10 کیلومتر دیگر باقی است.

شکوهی در گفت‌وگو با تسنیم از واگذاری پروژه به شرکتی به نام زرنگار خبر می‌دهد کهپس از انجام 1300 متر به دلیل کمبود اعتبارات انجام پروژه به مدت یک ماه متوقف شد اما پس از پرداخت مطالبات شرکت از طریق اسناد خزانه اسلامی کار دوباره آغاز شده و تا 31 تیرماه که مهلت این شرکت است، کار انجام می‌شود.

به گفته وی بخش اعظم کار احداث فاضلاب و تمام کار احداث تصفیه‌خانه به بانک توسعه اسلامی واگذار شده که اگر بانک به موقع کار خود را شروع کند ظرف سه سال این پروژه به سرانجام می‌رسد.

آغاز فاضلاب نی‌ریز تا یک ماه آینده

محمدعلی قلندری، مدیرعامل شرکت آبفای استان فارس از ابلاغ نتیجه مناقصه به پیمانکار فاضلاب نی‌ریز از سوی بانک توسعه اسلامی خبر می‌دهد که با این موضوع پروژه فاضلاب نی‌ریز در 2 فاز کلید می‌خورد.

به گفته قلندریدر فاز اول 50 کیلومتر خط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب و نصب 5 هزار 445 انشعاب فاضلاب انجامو در فاز دوم نیز 41 کیلومتر خط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب و نصب 4 هزار و 614 انشعاب فاضلاب اجرا می‌شود.

شکوهی، رئیس آبفای شهرستان نی‌ریز می‌گوید: در هفته پایانی خردادماه پیمانکاران برای تعیین محل زمین و تجهیز کارگاه اقدام می‌کنند و ظرف یک ماه آینده عملیات فاضلاب این شهرستان به طور رسمی آغاز می‌شود.

جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، جلوگیری از ورود فاضلاب به سطح معابر شهری و کانال آب‌های سطحی و پیشگیری از آلودگی‌های زیست محیطی، حفظ منابع آب زیرزمینی و رعایت بهداشت از مزایای احداث فاضلاب‌های شهری است همین امر لزوم تسریع احداث فاضلاب شهری نی‌ریز را دو چندان می‌کند به ویژه اینکه مردم این شهرستان سال‌هاست چشم انتظار تحقق این وعده مسئولان هستند.

خبرگزاری تسنیمدر نظر دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفترخبرگزاری تسنیماستان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند

صابر علیدادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در نشست بررسی طرح‌های حوزه آبفا اندیمشک در محل فرمانداری این شهرستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک از جمله طرح‌های مهم آبرسانی در این شهرستان است که با بهره برداری از این طرح، فشار آب در مناطق مختلف شهر اندیمشک پایدار و نیاز آبی شهروندان به میزان قابل توجهی رفع می‌شود.

او با بیان اینکه احداث ۱۱ حلقه چاه جدید آب در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ۲ حلقه چاه تاکنون احداث و تجهیز شده است و به زودی این طرح‌ها به بهره برداری می‌رسند.

آقای علیدادی با اشاره به نقش آفرینی قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در آبرسانی به مناطق روستایی اندیمشک ادامه داد: آبرسانی به مناطق روستایی این شهرستان از مجتمع آبرسانی امیرسیف تا مهرزیل (تاف آب) در حال انجام است که با اجرای این خط، آب تمام روستا‌های مسیر از مازو تا روستای کوثر و مگسان از محل تامین آب از چاه‌های سرنمک و درکول تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح‌های متعددی برای پایدارسازی آب در اندیمشک در حال اجرا و تکمیل است، یادآور شد: احداث مخازن ۳ هزار مترکعبی امیرسیف، ۲ هزار مترمکعبی شهر حسینیه، مخزن روستای بالا رود شمالی و همچنین طرح آبرسانی به شهر حسینیه از محل تاسیسات آبرسانی دوکوهه و خط انتقال از روستای بالارود شمالی به شهر حسینیه از جمله طرح‌هایی هستند که درصورت تکمیل، نیاز آبی این شهرستان را به میزان قابل توجهی رفع می‌کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: طرح بزرگ مخزن آب شهر آزادی به سرعت در حال تکمیل است و پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد امسال به بهره برداری برسد همچنین طرح آبرسانی و اصلاح شبکه توزیع آب در شهر چم گلک نیز در مراحل نهایی تکمیل است.

او ادامه داد: عملیات اجرایی احداث خط انتقال از مجتمع آبرسانی اندیمشک به کوی لور به طول پنج کیلومتر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است و این طرح شاخص نیز به زودی در مسیر تکمیل و بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان، طرح بزرگ فاضلاب اندیمشک را یکی از طرح‌های مهم و اولویت دار دانست و گفت: تکمیل ایستگاه پمپاژ کوی شهدا، احداث تصفیه خانه فاضلاب و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه شبکه فاضلاب در اندیمشک است که امیدواریم با جذب اعتبار مورد نیاز، گامی مهم و بزرگ در این زمینه برداشته شود.

او با اشاره به پیشرفت اجرای طرح آبرسانی و فاضلاب مسکن ملی در شهر اندیمشک افزود: تکمیل و بهره برداری و رفع مشکل آب و فاضلاب طرح مسکن ملی در اندیمشک یک اولویت مهم است که بهره برداری از این طرح در کمترین زمان ممکن به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

علیدادی اضافه کرد: دولت سیزدهم به استان خوزستان و تقویت خدمات آب و فاضلاب در شهر‌های مختلف استان توجه ویژه دارد و اعتبارات مالی خوبی برای بهره برداری از این طرح‌ها اختصاص داده است تا پس از سال‌ها نیاز‌های این بخش برطرف شود.

طرح جامع آبرسانی به شهرستان اندیمشک با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی اهالی شهر‌های اندیمشک، حسینیه، بیدروبه، آزادی و چم گلک و ۲۰۰ روستا‌های تابعه شهرستان از طریق تلفیق آب زیرزمینی و آب سطحی رودخانه دز توسط سازمان آب و برق خوزستان برای افق سال ۱۴۲۵ طراحی و در حال اجرا است.

براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور که در سال ۱۳۹۵ انجام شد شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۱۷۸ هزار نفر دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید در شیراز
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود